Termékajánló

SzabályzatIngyenes szolgálattónál elhelyezett domain név (nem tárhely, hanem domain) alatt futó weblap regisztrációját NEM fogadjuk el. Ha esetleg ingyenes oldalon lévő honlapod igényesen kidolgozott, vagy-és minimum 3-as PageRank rendelkezik, akkor kivételt tehetünk.

Megkérünk mindenkit, hogy a beküldendő link szövege minimum 150 karakter legyen.


Természetesen nem lehet warez, szex, politikai, trágár, közízlést megbotránkoztató, törvénybe ütköző, rasszista tartalmú. A Linkajanlo.info Adminisztrátora, bármikor felülbírálhatja, a beküldött linkeket, és azt vissza is vonhatja, kivéve hogyha a regisztráló honlap tulajdonos elhelyezte az Linkajanlo.info visszamutató linkjét. Tartalomváltoztatás esetén visszamutatólink elhelyezése mellett is megszűnhet a regisztráció. A már meglévő ingyenes lapokat nem töröljük, de bármikor indok nélkül eltávolíthatjuk a katalógusunkból.

Ha nem találod a megfelelő kategóriát, írj levelet nyugodtan, és gyorsan elkészítünk egyet. Egy url nem regisztrálható, még különböző kategóriába sem. SEO linket el lehet helyezni, nyugodtan írd be a Cím mezőbe az adott kulcsszavad, és akár a mély linkedet is elhelyeztheted az URL mezőbe. A link elfogadása 100%-os, ha nem ütközik a szabályunkba. Egy értesítő levelet küldünk, hogy elfogadtuk, vagy nem. Ha nem kapsz levelet valamilyen okból kifolyólag, akkor gyere vissza 24 órán belül biztos kint lesz a honlapod a Linkkatalógusunkban.

Példa az ingyenes domain szolgáltatókra:
http://freeweb.hu/, http://ultraweb.hu/, http://tar.hu/, http://x3.hu/, http://freesite.hu, http://www.atw.hu/, http://ingyenweb.hu/, http://www.freebase.hu/, http://eplanet.hu/, http://free.dynamicweb.hu/, http://tvn.hu/, http://www.cjb.hu/, http://www.mindenkilapja.hu/, http://extra.hu/, http://forceweb.hu/, http://rocksms.eu/, http://www.wss.hu/, http://www.lapreklam.hu/, http://c8.hu/, http://www.weblapom.eu/, http://retroweb.hu/, http://p8.hu/, http://www.glap.hu/, http://www.gportal.hu/, http://xoo.hu/, http://www.fee.hu/, http://www.dtsh.hu/, http://www.neobase.hu/, http://www.extra.hu/, http://ingyenweb.hu/, http://www.freesite.hu/, http://www.eplanet.hu/, http://www.ingyenwebtarhely.hu/, http://www.fotomatrix.hu/, http://blogspot.com/, http://freeblog.hu/, stb...Sikeres backlink építést!